Deel

Aanstelling operationeel directeur

Directeur-eigenaar Gijs van Doesburg heeft per 1 juli 2017 Harco Burgers aangesteld als nieuwe operationeel directeur. Harco is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Een logische stap van de 64-jarige Gijs, die voorlopig zeker nog niet uit beeld zal verdwijnen.

Het goede nog beter maken

Nadat Gijs van Doesburg 40 jaar geleden het familiebedrijf overnam van zijn ouders, is het nu tijd om de dagelijkse leiding van het bedrijf over te dragen. Harco Burgers (51), zelf al meer dan 25 jaar werkzaam in de logistieke sector, gaat er samen met de rest van het management en medewerkers voor zorgdragen dat de groeiende lijn die het succesvolle transportbedrijf door de jaren heeft meegemaakt, verder wordt uitgebreid.

Doesburg-Gijs-Harco“Het is zeker niet de bedoeling om zaken te gaan veranderen, maar voort te borduren op de expansie en kwalitatieve dienstverlening die dit professionele familiebedrijf groot hebben gebracht. Daarbij maken we zorgvuldig gebruik van de innovatieve mogelijkheden van deze tijd en gaan we de pijlers waar het bedrijf groot op is geworden nog meer optimaliseren en professionaliseren. De goede, bestaande succesformule nog beter en completer maken voor de toekomst.”, aldus een enthousiaste Harco Burgers.

Persoonlijke aandacht relaties

Gijs van Doesburg zelf blijft als DGA nauw betrokken bij het bedrijf. Nu de dagelijkse leiding wordt overgedragen, gaat Gijs zich primair richten op het beheer van het vastgoed en de inkoop van transportmiddelen. Ook zal hij de vaste relaties niet uit het oog verliezen. Gijs: “Belangrijke speerpunten van ons fantastische familiebedrijf zijn de persoonlijke benadering en de directe contactlijnen met onze businesspartners en opdrachtgevers.”

Uitbreiding bedrijfsruimte

En dat Van Doesburg het goed doet op dit moment blijkt wel uit de concrete plannen. In de tweede helft van 2017 realiseert Van Doesburg een gefaseerde uitbreiding van het bedrijfsterrein. Met de bouw van een nieuwe innovatieve werkplaats wordt de afdeling onderhoud verder geprofessionaliseerd. Ook wordt op korte termijn de warehouse capaciteit met een fors aantal vierkante meters uitgebreid. Via deze website en de sociale media waarop Van Doesburg actief is kunnen de vorderingen hiervan nauwlettend worden gevolgd.