Deel

GD-iTS zet zich in voor een gezond hart

Zaltbommel, 20 september 2021 –  GD-iTS zet zich als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting in voor een hartgezonder en hartveiliger Nederland. Samen doen zij er alles aan om de harten van Nederland gezond en sterk te houden – ook die van werknemers!

Het aantal hartpatiënten groeit. Als we niets doen, komen er in 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Daarom draagt GD-iTS als Hart voor de Zaak partner van de Hartstichting bij aan oplossingen om de harten van Nederland gezond te houden en inspireren zij tegelijkertijd hun werknemers om goed voor hun hart te zorgen. GD-iTS en de Hartstichting komen zo een stapje dichter bij hun droom: iedereen een gezond hart.

GD-iTS & Hart voor de zaak
GD-iTS inspireert zijn werknemers met een vitaliteitspakket en een rookvrij bedrijf tot een hartgezonde leefstijl. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck en bloeddrukmetingen stimuleren zij hun werknemers hun hart en hun risico op hart- en vaatziekten te kennen. En met een reanimatiecursus voor werknemers en een AED aan hun bedrijfspand zetten zij zich als burgerhulpverleners in voor snelle hulp als iedere minuut telt. Zo dragen zij direct bij aan een hartgezonder en hartveiliger Nederland.

Vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid
Jan Korsten, financieel directeur van GD-iTS: “Bij GD-iTS staat vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Als Hart voor de Zaak partner zetten wij ons in voor een gezond hart voor onze werknemers en heel Nederland. Want werknemers die bewust bezig zijn met een hartgezonde leefstijl zijn meestal fitter en productiever en zorgen voor een lager ziekteverzuim. Door het uitdragen van ons partnership hopen wij een inspiratiebron voor werknemers, klanten, relaties en andere bedrijven te zijn.”

Voor meer informatie bezoekt u de website van Hartstichting