Deel

Gijs van Doesburg trots op nominatie ‘Ondernemer van het jaar Bommelerwaard 2016’

Bedrijven Kring Bommelerwaard initieert dit jaar de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard’ in samenwerking met de ondernemersverenigingen en bedrijvenparken in de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Een groot aantal bedrijven ondersteunt het evenement in de vorm van sponsoring of als business partner. De verkiezing wordt breed gedragen door Bedrijvig Bommelerwaard.

ondernemer-van-de-bommelerwaardG. van Doesburg Int. Transport, één van de 3 genomineerden

Samen met collega transportbedrijf Jan Deckers Jr. BV uit Ammerzoden en G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf uit Brakel, is G. van Doesburg Internationaal Transport BV uit een totale groep van ruim 40 bedrijven die zich hebben ingeschreven, genomineerd voor de titel ‘Ondernemer van het jaar Bommelerwaard 2016’.

“Voor ons een kroon op al het harde werk dat we met z’n allen verricht hebben bij Van Doesburg”, aldus een trotse Gijs van Doesburg. “En nu we toch zover zijn gekomen en een nominatie op zak hebben, gaan we voor de titel ook! Dat gun ik iedereen bij ons bedrijf die keihard mee heeft gewerkt om in een roerige en lastige markt toch recht op te blijven staan, door te gaan en groei te realiseren. Dat hebben we met z’n allen met heel veel gezond verstand en uitstekend teamwork voor elkaar gekregen. Wat niet wegneemt dat ik de ontwikkeling van de collega-genomineerden ook bijzonder waardeer. Stuk voor stuk bijzonder sympathieke en gedreven ondernemers die in hun eigen markt ook door blijven ontwikkelen en hun zaken goed geregeld hebben. De concurrentie is taai dus, maar dat moet ook, goed voor het ondernemersklimaat binnen de Bommelerwaard.”.

24 januari 2017 bekendmaking en uitreiking

Tijdens een inspirerend evenement in het gloednieuwe hotel Van der Valk Zaltbommel, zal op 24 januari 2017 bekend worden gemaakt wie de ondernemer van het jaar Bommelerwaard 2016 is. Gijs: “Wat er tijdens die avond ook gebeurt, of we het worden of niet, de ontwikkeling die we de afgelopen periode mee hebben gemaakt nemen ze ons niet meer af en we gaan voor de winst!”.