Deel

Over ons

Korte lijnen

Als opdrachtgever wilt u korte lijnen, direct inzicht in de processen en levertijden, vlot kunnen schakelen en snel kunnen beslissen. Daar is een slagvaardige organisatie aan onze kant voor nodig om dat goed voor u te kunnen regelen.

Uw doelstellingen bereiken

Dat is ook de reden dat wij met vaste contactpersonen en specialisten werken; we willen voor en met u mee kunnen denken en vlot kunnen handelen, zodat uw logistieke doelstellingen worden bereikt!

Personal touch in Transport & Logistics

Servicegerichte transport en logistiek. Dat is waar G. van Doesburg Internationaal Transport B.V. voor staat. Van beginnend transporteur in de 70-er jaren zijn we uitgegroeid tot een full-service logistiek partner van formaat. Groot geworden door altijd het belang van de klant voorop te stellen en daarbij het persoonlijk contact nooit uit het oog te verliezen.

Alles onder één dak, een moderne en gevarieerde transportvloot en inmiddels 85 vaste goed gemotiveerde medewerkers die trots zijn op hun bedrijf en u als klant graag ontzorgen. Centraal in Nederland gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand. Modern, flexibel, veilig en klaar voor de toekomst. Personal touch in Transport & Logistics!