Deel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Continuïteit, duurzaamheid en verantwoord omgaan met mens en maatschappij. Dat is waar we als bedrijf mede op sturen in onze bedrijfsvoering. Onze chauffeurs en medewerkers bepalen uw beeld van ons bedrijf en voor een groot deel uw tevredenheid over onze dienstverlening. We investeren dan ook volop in hun welzijn, persoonlijke ontwikkeling en een prettige, veilige werkomgeving. Zuinig rijden, zo min mogelijk schade maken en altijd op zoek zijn naar verbeteringen en besparingen is goed voor het bedrijf, maar zeker ook voor de wereld om ons heen.

Verminderde CO2-uitstoot

Ons bedrijfspand in Zaltbommel is gebouwd met aandacht voor het milieu. Zo is ons bedrijfsterrein ingericht om zo efficiënt om te kunnen gaan met ruimte en energie. Een goed voorbeeld hiervan is de voorbereiding voor het in de toekomst kunnen plaatsen van zonnepanelen op het dak van ons magazijn. Verder voldoen al onze trucks aan de laatste eisen om CO2-uitstoot te verminderen en werken we zo actief mee aan duurzamer transport. Ontwikkelingen als het aanbieden van intermodaal transport levert hier ook een bijdrage aan door de verminderde CO2-uitstoot.

Euro 6

Onze wagens zijn uitgerust volgens de Euro 6 emissiestandaard. Hierdoor stoten we aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit in het milieu.

WTW systeem

Ook op kantoor hebben we aandacht voor het milieu. Onze papierstroom is aanzienlijk verminderd en we scheiden zorgvuldig ons afval. Tevens is op kantoor een speciaal Warmte-terug-Win (WTW) systeem geïnstalleerd, waardoor ons energieverbruik fors is gereduceerd en we daarnaast ook nog eens zorgen voor een optimaal werkklimaat voor onze werknemers.