Deel

Onze mensen

G. van Doesburg Internationaal Transport BV is een familiebedrijf. In de 70-er jaren gestart en uitgegroeid tot een serieuze speler in de (internationale) transportmarkt. Met ruim 85 medewerkers is het bedrijf nog steeds groeiende onder leiding van Gijs van Doesburg en directeur operations Harco Burgers. Zij worden daarin bijgestaan door Dyjan van Doesburg (operations), René de Kock (sales manager), Raymond van Doesburg (hoofd planning) en Jan Korsten (financieel manager).

Gijs van DoesburgGijs van Doesburg

Is directeur-eigenaar van GD-iTS Group, bestaande uit GD-iTS Warehousing BV, GD-iTS Forwarding BV en G. van Doesburg Int. Transport BV.

“Ondernemen is mensenwerk. Vertrouwen en delen in succes is mijn manier van werken.”

Harco-BurgersHarco Burgers
(directeur operations)

Het managen van een logistieke organisatie is te vergelijken met topsport. Onze ambitie is Champions League.

“Alles draait om mensen, drive en enthousiasme. Ons doel is om er samen als team voor te zorgen dat iedere volgende dag beter is dan de vorige. Op deze manier werken wij samen continu aan de ontwikkeling en kwaliteit van onze organisatie. Op Champions League niveau presteren is één, maar er te blijven is twee. Voor onze klanten nemen wij met minder geen genoegen.”

Dyjan van DoesburgDyjan van Doesburg
(operations)

“Ik ben opgegroeid in de transportwereld. Het is mijn dagelijks werk om er steeds weer voor te zorgen dat het operationele proces op orde is en uw vrachten tijdig op de juiste plaats geladen of gelost worden.”

Rene de KockRené de Kock
(sales manager)

“In de Transport & Logistiek staat nooit iets stil. Iets waar ik mee ben opgegroeid. Samen met u denk ik graag mee over de juiste invulling van uw behoeftes op dit gebied.”

Raymond van DoesburgRaymond van Doesburg
(hoofd planning)

“Zonder gedegen planning geen kwaliteitstransport. Hoe goed we de routes ook hebben voorbereid, je maakt het verschil als transportbedrijf op de momenten waar het op improvisatie en flexibiliteit aankomt. Ik durf te zeggen dat we op dat vlak heel goed scoren!”

Jan-KorstenJan Korsten
(financieel directeur)

“Wil een organisatie succesvol zijn, dan zullen de processen op orde moeten zijn. Mijn taak is om interne processen dienstbaar te laten zijn aan de transporten.”