Deel

Distributie Benelux

Binnen 24 uur

Uw goederen binnen 24 uur afgeleverd, of nog sneller via spoedtransport. Binnen de Benelux verzorgen we dit graag en zorgvuldig voor u. Dat doen we met onze speciaal daarvoor uitgevoerde wagens die geschikt zijn voor multifunctionele belading. Voorzien van onder andere boardcomputers, ADR en een laad-/losklep.

Dag en nacht zijn we in de weer om alles volgens planning en specifieke afspraken voor of namens u af te leveren en/of op te halen.

Zonder depots

Wij werken niet zoals veel van onze collega’s met depots, waardoor uw transport plaatsvindt door 1 partij zonder tussenkomst van wat voor schakel dan ook. Daardoor is uw kwaliteit in logistiek gegarandeerd, voor u een zorg minder!

Van doos tot complete lading

Met onze uitgebreide distributiecapaciteit hebben we de mogelijkheid om vrijwel iedere vraag op het gebied van snel transport binnen de Benelux te beantwoorden; van een doos tot complete lading. Alles rechtstreeks. We kennen de weg als geen ander. Niet alleen in Nederland, maar zeker ook in België en Luxemburg.

Persoonlijk contact

Korte communicatielijnen, persoonlijk contact en een fijnmazig distributienetwerk waardoor we adequaat aan uw logistieke vraag kunnen voldoen.

Euro 6

Onze wagens zijn uitgerust volgens de Euro 6 emissiestandaard. Hierdoor stoten we aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit in het milieu.