Deel

Italië specialisme

Door de jaren heen heeft Van Doesburg Internationaal Transport zich gespecialiseerd in het transport naar en van Italië. Maar zeker ook transportbewegingen binnen heel Italië zijn bij ons in goede handen. Rome, Turijn, Genua of Milaan? Onze eigen Nederlandse chauffeurs die veelal in Italië wonen en de taal machtig zijn, staan dag en nacht voor u klaar. Met een centrale aansturing vanuit ons hoofdkantoor in Zaltbommel.

italie-truckEigen materieel

Wat ons met name onderscheidt ten opzichte van collega transporteurs is dat we uitsluitend met eigen materieel rijden in, naar en vanuit Italië. We leveren direct vanaf de auto naar uw business to business adressen, waar dan ook in Italië. We kennen de weg, ook met betrekking tot het logistieke netwerk in Italië.

Intermodaal transport

intermodaal-transportEconomisch en duurzaam. Dat zijn de begrippen die van toepassing zijn op intermodaal transport. Transport via een combinatie van weg-, rail- en/of zeetransport. De ligging van het land van de bestemming, de infrastructuur en de gewenste doorlooptijd bepalen de modaliteit(en). Dus wenst u geen spoedtransport naar noord-, midden- of zuid-Italië maar is er de ruimte voor meer tijd, dan vervoeren wij via de weg én het spoor, waardoor uw vrachtkosten aanzienlijk zullen dalen.

Grotere volumes

Bij intermodaal transport zijn ook grotere volumes en zwaardere ladingen mogelijk ten opzichte van wegtransport. Daarnaast werken we met intermodaal transport ook nog eens duurzamer (minder COuitstoot per ton/kilometer).