Deel

Update Coronavirus

 


10 Maart – Update maatregelen rondom Corona virus in Italië

Geachte relatie,

Gisteravond heeft de premier van Italië bekend gemaakt dat per direct de reisbeperkingen niet allen gelden voor Noord Italië maar voor geheel Italië.

Wat betekent dit voor het beroepsgoederenvervoer binnen geheel Italië ?

Het vervoeren van goederen word beschouwd als een gegronde werk gerelateerde reden voor verplaatsing. Vervoerders kunnen daarom zowel binnenkomend als uitgaand het Italiaanse land in, echter alleen voor laden en lossen dienen chauffeurs in het bezit te zijn van verplichte (transport) documentatie.

Op dit moment kan G. van Doesburg Int. Transport BV uw opdrachten vanuit en naar Italië blijven verzorgen. De situatie verandert per dag en wij blijven de berichtgeving vanuit Italië nauwgezet volgen. Mocht het beleid vanuit de Italiaanse overheid worden aangepast dan zullen wij u hierover informeren. Wij staan dan ook niet in voor eventuele gevolgen of vertragingen mocht het beleid weer worden aangepast door de Italiaanse overheid.

Vanzelfsprekend zal Doesburg transport er alles aan doen om uw opdrachten tot in de puntjes te blijven verzorgen.

Heeft u vragen neem contact op met u contactpersoon,

Met vriendelijke groet,

G. van Doesburg Int. Transport BV


09 Maart – Update maatregelen rondom Corona virus in Italië

Geachte relatie,

Hierbij informeren we u omtrent de beslissing vanuit de Italiaanse overheid om een algeheel reisverbod in te stellen voor de rode provincies welke op onderstaande kaart zijn aangegeven.

Deze maatregel zal (verre) gevolgen gaan hebben voor onze groupage dienstverlening Italië. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit de Italiaanse overheid zullen we u direct informeren.

Met vriendelijke groet,

 

G. van Doesburg Int. Transport BV


06 Maart –  Beleid GD-iTS Group rondom Corona Virus

Geachte relatie,

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich steeds verder binnen Europa en heeft inmiddels ook Nederland bereikt. Het virus is een niet te ontkennen gezondheidsprobleem wat mogelijk van invloed kan zijn op onze logistieke dienstverlening. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers is onze hoogste prioriteit.

GD-iTS Group / G. van Doesburg Int. Transport BV hanteert hiervoor de volgende maatregelen volgens de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland:

1)      Op onze locaties worden er extra (hygiëne) maatregelen gehanteerd voor zowel bezoekers als (externe) chauffeurs. Elke bezoeker dient zich te registreren aan de hand van een speciaal opgesteld formulier.

2)      Bij alle ingangen worden bezoekers verplicht om handen te wassen met zeep volgens de door het RIVM afgegeven instructies.

3)      Voor alle eigen medewerkers gelden vanaf heden de volgende richtlijnen (RIVM).

·         Regelmatig handen wassen met water en zeep

·         Hoest of nies in de elleboog of mouw van je kleding

·         Blijf bij koorts en griepverschijnselen thuis en informeer ons

·         Houd minstens 1 meter afstand van anderen als je zelf griepverschijnselen hebt of van anderen met griepverschijnselen

·         Als de koorts langer dan 5 dagen aanhoudt of als je last hebt van luchtwegen informeer dan de huisarts telefonisch

·         Maak gebruik van papieren handdoekjes

·         Vermijd handen schudden

4) Alle eigen medewerkers zijn geïnformeerd over de RIVM richtlijnen hoe te handelen bij Corona virus.

5) Zakelijke reisbeperkingen zijn actief voor reizen naar het buitenland.

We blijven de situatie op de voet volgen en bij veranderingen zullen we ons beleid hierop aanpassen.

Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

GD-iTS Group/ G. van Doesburg Int. Transport BV